Όροι χρήσης και πολιτική απορρήτου

Όροι χρήσης

Πολιτική απορρήτου

Αγαπητέ χρήστη

Σύμφωνα με τον νέο Κανονισμό (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και Συμβουλίου της 27ης Απριλίου 2016 για την προστασία δεδομένων προσωπικού Χαρακτήρα (Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων – GDPR), θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το STUDIO ONE έχει λάβει όλα τα σχετικά μέτρα ασφαλείας, και θα θέλαμε τη συγκατάθεσή σας ώστε να συνεχίσουμε την επικοινωνία μαζί σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλά και για την αποστολή newsletters ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της οικογένειας του STUDIO ONE.

Μέλημά μας είναι να είμαστε απόλυτα διαφανείς σχετικά με τις πληροφορίες που συλλέγουμε. Σας ενημερώνουμε ότι η διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας σας και τα λοιπά προσωπικά σας δεδομένα δεν θα χρησιμοποιηθούν για οποιονδήποτε άλλο σκοπό και δεν παρέχονται από εμάς, με οποιονδήποτε τρόπο, σε τρίτους.


Όροι χρήσης και πολιτική απορρήτου

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης προτού να χρησιμοποιήσετε της Ιστοσελίδα μας ή αποκτήσετε οποιαδήποτε πληροφορία, προϊόν ή υπηρεσία που παρέχεται από την Εταιρία μας.

  1. Τροποποίηση των όρων του παρόντος
    Το STUDIO ONE διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών, γι’ αυτόν τον λόγο σας παρακαλούμε να επισκέπτεστε τους παρόντες Όρους Χρήσης ανά τακτά χρονικά διαστήματα και να ενημερώνεστε για τυχόν αλλαγές ή τροποποιήσεις στους παρόντες όρους χρήσης.
  2. Προστασία ανηλίκων
    Η Ιστοσελίδα απευθύνεται αυστηρά σε Χρήστες άνω των δεκαοκτώ (18) ετών. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες καταχωρήσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης κατά τη χρήση των υπηρεσιών της Ιστοσελίδας, δεν φέρουμε καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό της ή για οποιαδήποτε άλλη χρήση της Ιστοσελίδας.
  3. Πνευματική Ιδιοκτησία
    Τα κείμενα, οι εικόνες, τα εμπορικά σήματα, το εκπαιδευτικό υλικό καθώς και οποιοδήποτε άλλο περιεχόμενο που έχει εισαχθεί ή θα εισαχθεί στην ιστοσελίδα μας, αποτελεί πνευματική μας ιδιοκτησία και προστατεύεται από τους Ελληνικούς και Διεθνείς νόμους περί προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.
    Η αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση, ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης έγγραφης συναίνεσης της Εταιρίας μας ή του εκάστοτε δικαιούχου των πνευματικών μας δικαιωμάτων.Οι λοιπές ονομασίες προϊόντων, εμπορικών σημάτων και υπηρεσιών που υπάρχουν στην ιστοσελίδα μας και δεν φέρουν το σήμα της STUDIO ONE και ανήκουν σε άλλες εταιρίες, μπορεί να αναφέρονται στην ιστοσελίδα μας μόνον για σκοπούς αναγνώρισης.
    Η χρήση της ιστοσελίδας μας επ ουδενί δεν συνεπάγεται τη χορήγηση του δικαιώματος αναπαραγωγής, αντιγραφής, πώλησης, μεταπώλησης ή/και εκμετάλλευσης εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου και συνεπώς απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, διανομή, μεταφορά, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό πάροχο του περιεχομένου του δικτυακού τόπου.Απαγορεύεται ρητώς η αναπαραγωγή, αντιγραφή, πώληση, μεταπώληση ή οποιαδήποτε μορφή εκμετάλλευσης, μέρους ή του συνόλου της ιστοσελίδας μας, για οποιονδήποτε εμπορικό σκοπό ή άλλον σκοπό πέραν της προσωπικής σας ενημέρωσης.
  4. Πολιτική Απορρήτου / Προστασία προσωπικών δεδομένων
    Απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη της μεταξύ μας συνδιαλλαγής είναι η γνωστοποίηση από πλευράς σας ορισμένων προσωπικών σας στοιχείων. Για να μπορέσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, αλλά και για να λαμβάνετε εκπαιδευτικό υλικό, videos και newsletters, θα σας ζητήσουμε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, την ηλεκτρονική σας διεύθυνση και τον αριθμό του τηλεφώνου σας.
    Δεν πρόκειται να προβούμε σε αθέμιτη και χωρίς την προηγούμενη έγκρισή σας χρήση των προσωπικών σας δεδομένων. Συγκεκριμένα, η εταιρεία μας, με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πωλεί, ή ανταλλάσσει τα προσωπικά στοιχεία και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε. Χρησιμοποιεί αυτά τα στοιχεία, αποκλειστικά και μόνο για να καταστεί δυνατή η επικοινωνία μεταξύ μας.

    Συλλογή και χρήση των Προσωπικών Δεδομένων

    – Ποια δεδομένα συλλέγουμε

    Λαμβάνουμε τα προσωπικά δεδομένα τα οποία εσείς επιλέγετε να μας παρέχετε. Σκοπός μας είναι να συλλέγουμε μόνο τα προσωπικά δεδομένα που παρέχονται οικειοθελώς από εσάς έτσι ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την κατάλληλη πληροφόρηση, να απαντάμε στις απορίες σας και να σας παρέχουμε συμβουλές μέσω της Ιστοσελίδας μας. Οι πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες που επιθυμείτε.

    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
    Τα στοιχεία αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν, ενδεικτικά, το ονοματεπώνυμό σας, το τηλέφωνό σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου, προκειμένου να μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας.

    Ε-MAIL
    Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) σας μπορεί να χρησιμοποιηθεί ενδεικτικά:

    – σε περίπτωση που εγγραφείτε στη λίστα προκειμένου να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία/newsletters από την Εταιρεία μας.

    – σε περίπτωση που επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, για την παροχή πληροφοριών σχετικά με τις υπηρεσίες μας ή την παροχή οποιασδήποτε άλλης διευκρίνισης σχετικά με το αντικείμενό μας.

    Μέσα από αυτή την ιστοσελίδα, δεν θα σας ζητήσουμε ποτέ τον αριθμό Πιστωτικής ή Χρεωστικής ή Προπληρωμένης Κάρτας ή άλλης κάρτας πληρωμών και δεν πραγματοποιούμε κανενός είδους ηλεκτρονικών πληρωμών. Όλες οι οικονομικές συναλλαγές γίνονται είτε με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό μας, είτε με πληρωμή τοις μετρητοίς και στη συνέχεια εκδίδεται σχετική απόδειξη ή τιμολόγιο, το οποίο παραλαμβάνετε αυτοπροσώπως ή σας αποστέλλεται ταχυδρομικώς.
    Επίσης, όταν επικοινωνείτε μαζί μας μέσω e-mail, σας παρακαλούμε να μην αποκαλύπτετε εμπιστευτικές πληροφορίες στα μηνύματά σας. Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να μας στέλνετε ευαίσθητες πληροφορίες μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail).

    ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟI ΜΕΛΩΝ
    Σε περίπτωση που επιθυμείτε να εγγραφείτε στις υπηρεσίες της Ιστοσελίδας μας συμφωνείτε να παρέχετε αληθείς, έγκυρες και πλήρεις πληροφορίες σχετικά με τα στοιχεία που σας ζητάμε προκειμένου να έχετε πρόσβαση στα περιεχόμενα και τις υπηρεσίες μας. Τα στοιχεία εγγραφής είναι απαραίτητα για την εύρυθμη παροχή των υπηρεσιών της ιστοσελίδας μας προς εσάς, αλλά και για την ομαλή συντήρηση ή/και ανάκτηση του λογαριασμού σας.  Μετά την εγγραφή σας, η διαδικασία ολοκληρώνεται με την αποστολή από τον ιστότοπό μας, ενός προσωπικού κωδικού πρόσβασης (password) στο σύστημά μας. Γι αυτό τον λόγο σας παρακαλούμε πριν την εγγραφή σας να διαβάζετε προσεκτικά τους παρόντες όρους χρήσης.
    Σας υπενθυμίζουμε ότι παραμένετε αποκλειστικά υπεύθυνοι για όλες τις πράξεις που διενεργούνται υπό τον προσωπικό σας κωδικό πρόσβασης, το όνομα χρήσης και γενικότερα τον λογαριασμό σας (user account). Σε περίπτωση μη εξουσιοδοτημένης χρήσης του λογαριασμού σας και σε περίπτωση που αντιληφθείτε οποιαδήποτε γενόμενη ή/και πιθανή παραβίαση ασφάλειας θα πρέπει να ειδοποιήσετε άμεσα τον ιστότοπό μας. Επίσης, είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την προσεκτική χρήση του λογαριασμού σας και την τυπική έξοδο σας από τον λογαριασμό σας στο τέλος κάθε χρήσης (Log out).

    ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ IP
    Η διεύθυνση IP είναι ένας αριθμός που αποδίδεται στον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή κάθε φορά που αποκτάτε πρόσβαση στο διαδίκτυο. Η διεύθυνση IP είναι τεχνικώς απαραίτητη για την πλοήγησή σας στην ιστοσελίδα μας. Επιτρέπει στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και στους υπολογιστές εξυπηρέτησης δικτύου (servers) να αναγνωρίζονται και να επικοινωνούν μεταξύ τους. H χρήση της διευθύνσεως ΙΡ γίνεται σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3471/06 περί «Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων & Ιδιωτ. Ζωής στις Ηλεκτρονικές Επικοινωνίες» και Ν. 2472/1997 περί «Προστασίας του ατόμου από την επεξεργασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα», όπως ισχύουν κάθε φορά.

    CΟΟKIES
    Σε μερικές περιπτώσεις, η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να συλλέξει αυτόματα ορισμένες κατηγορίες δεδομένων όταν μας επισκέπτεσθε διαδικτυακά, καθώς και όταν επικοινωνείτε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων.  Τα cookies μπορούν να απομνημονεύουν τις προτιμήσεις και να συμβάλλουν στη βελτίωση της εμπειρίας σας στην ιστοσελίδα, όπως επίσης και να διασφαλίζουν ότι οι διαφημίσεις ή προσφορές που βλέπετε στο διαδίκτυο άπτονται των ενδιαφερόντων σας. Η απλή πλοήγηση στην Ιστοσελίδα μας ενδέχεται στο μέλλον να προϋποθέτει την προηγούμενη αποδοχή των cookies από εσάς. Η χρήση της τεχνολογίας των cookies είναι απαραίτητη για να έχετε πρόσβαση στις λειτουργίες της ιστοσελίδας μας, ωστόσο, δεν κάνουμε επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων που αποθηκεύονται σε αυτά. H χρήση της τεχνολογίας αυτής είναι σύμφωνη με τον Ν. 3471/06 περί «Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων & Ιδιωτ. Ζωής στις Ηλεκτρονικές Επικοινωνίες» και τον Ν. 2472/1997 περί «προστασίας του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα».
    Τα cookies μας δεν προκαλούν βλάβες στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές αλλά και στα αρχεία που φυλάσσονται σε αυτούς. Εάν δεν επιθυμείτε την αποδοχή cookies καθώς περιηγείστε στην ιστοσελίδα μας, μπορείτε να ρυθμίσετε τον browser σας να απορρίπτει όλα τα cookies ή να σας ενημερώνει πριν από την αποστολή ενός cookie.

    – Ποια είναι τα δικαιώματά σας

    Δικαίωμα ενημέρωσης σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα σας: Μπορείτε να μας στείλετε e-mail συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα επικοινωνίας, προκειμένου να ενημερωθείτε σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα που τηρούμε για εσάς.
    Δικαίωμα διόρθωσης των προσωπικών δεδομένων σας: Σε περίπτωση που αλλάξουν τα στοιχεία σας ή δεν έχουν καταχωρηθεί σωστά, μπορείτε να μας στείλετε e-mail συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα επικοινωνίας, προκειμένου να διορθώσουμε τυχόν ανακριβή προσωπικά δεδομένα που σας αφορούν.
    Δικαίωμα διαγραφής των προσωπικών δεδομένων σας: Μπορείτε να μας στείλετε e-mail συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα επικοινωνίας, προκειμένου να διαγραφούν τα προσωπικά δεδομένα που τηρούμε για εσάς.

  5. Περιορισμός Ευθύνης
    Σε καμία περίπτωση δεν φέρουμε ευθύνη για οποιαδήποτε άμεση, έμμεση ή επακόλουθη ζημία, συμπεριλαμβανομένων, αλλά όχι περιοριστικά, εξόδων, απώλειας πληροφοριών ή δεδομένων, βλάβης στον υπολογιστή από ιούς, bugs, hacking, βλάβης στο λογισμικό ή το hardware, απώλειας ή ζημίας περιουσίας, διαφυγόντων κερδών, και οποιωνδήποτε αξιώσεων τρίτων μερών που θα μπορούσαν να προκύψουν, ως επακόλουθο της πρόσβασης στον δικτυακό τόπο, την πλοήγηση σε αυτόν, την αδυναμία πρόσβασης σ’ αυτόν, ή τη μεταφόρτωση περιεχομένου από αυτόν, όπου αυτό επιτρέπεται. Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χωρίς σφάλματα ή τεχνικά προβλήματα, πλην όμως η χρήση της σελίδας μας γίνεται με αποκλειστική σας ευθύνη. Ως εκ τούτου, δεν φέρουμε ευθύνη για τη διαγραφή ή την αποτυχία αποθήκευσης περιεχομένου, πληροφοριών και ενημερώσεων από την ιστοσελίδα μας.
    Ομοίως, δεν φέρουμε ευθύνη για οποιαδήποτε άμεση, έμμεση, ηθική, παρεπόμενη ή αποθετική ζημία κάθε είδους που απορρέει από ή σχετίζεται με οποιαδήποτε χρήση της ιστοσελίδας μας και του περιεχομένου της, καθώς και οποιαδήποτε δυσλειτουργία αυτής.
  6. Δεσμοί (Links) από και προς άλλες ιστοσελίδες
    Η Ιστοσελίδα μας μπορεί να περιέχει συνδέσμους (Links) για άλλους ιστοτόπους, τους οποίους δεν διαχειριζόμαστε ή ελέγχουμε, και δεν είμαστε υπεύθυνοι για το περιεχόμενό τους. Οι σύνδεσμοι αυτοί υπάρχουν στην Ιστοσελίδα μας για την ενημέρωσή σας και τη διευκόλυνση της περιήγησης, και σε καμία περίπτωση δεν φέρουμε ευθύνη για το περιεχόμενο των άλλων ιστοσελίδων ή για οποιαδήποτε απώλεια ή/και ζημία που μπορεί να προκληθεί από τη χρήση τους. Πριν χρησιμοποιήσετε τους ιστοτόπους αυτούς, μπορείτε να αναζητήσετε τους ξεχωριστούς όρους χρήσης, τις προϋποθέσεις και τις πολιτικές απορρήτου της κάθε επιμέρους ιστοσελίδας.
  7. Μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media)
    Μέσω της Ιστοσελίδας μας έχετε την επιλογή αλληλεπίδρασης με μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως για παράδειγμα την επιλογή «Μου αρέσει» του Facebook, Twitter, Instagram, Google+, κ.λπ. Αυτά τα χαρακτηριστικά μπορεί να επιτρέπουν την πρόσβαση ή/και σύνδεση στους λογαριασμούς σας στα κοινωνικά δίκτυα. Εμείς δεν ελέγχουμε τις υπηρεσίες αυτές των κοινωνικών δικτύων ή τα προφίλ σας σε αυτά, και δεν μπορούμε να αλλάξουμε τις ρυθμίσεις απορρήτου σας σε αυτές τις υπηρεσίες ή να θέσουμε κανόνες για τον τρόπο χρήσης των προσωπικών σας πληροφοριών σε αυτές. Τα ζητήματα αυτά άπτονται του δικού σας ελέγχου καθώς και των παρόχων υπηρεσιών κοινωνικής δικτύωσης. Πριν κάνετε χρήση οποιουδήποτε τέτοιου μέσου κοινωνικής δικτύωσης που προτείνεται από την Ιστοσελίδα μας, σας συνιστούμε να διαβάσετε όλες τις πολιτικές και τις πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες των αντίστοιχων μέσων κοινωνικής δικτύωσης ώστε να ενημερωθείτε καλύτερα αναφορικά με τις πολιτικές απορρήτου τους.
  8. Ασφάλεια και χρόνος τήρησης Προσωπικών Δεδομένων
    Τηρούμε τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε από εσάς μόνο για όσο χρονικό διάστημα είναι απαραίτητο για να έχουμε επικοινωνία και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας με την Εταιρία μας. Σε κάθε περίπτωση μπορεί να παραμείνουν στο αρχείο μας μέχρις ότου ζητήσετε την διαγραφή τους  (σε κάθε περίπτωση όχι περισσότερο από 7 έτη, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία).
    Το STUDIO ONE έχει κάθε δικαίωμα να αρνηθεί την πρόσβαση στην Ιστοσελίδα του, να διαγράψει λογαριασμούς, να αφαιρέσει ή να επεξεργαστεί περιεχόμενο, κατά τη διακριτική του ευχέρεια.
  9. Εφαρμοστέο Δίκαιο και δικαιοδοσία
    Οι παρόντες Όροι Χρήσης και κάθε τροποποίησή τους διέπονται από και ερμηνεύονται σύμφωνα με την Ελληνική και Ευρωπαϊκή νομοθεσία. Για κάθε διαφορά που τυχόν προκύψει από την παρούσα χρήση της ιστοσελίδας, και η οποία δεν μπορεί να επιλυθεί εξωδίκως, αρμόδια ορίζονται τα δικαστήρια των Αθηνών.