ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

  • EUROPEACTIVE: Το EUROPEACTIVE (http://www.europeactive.eu/), είναι ο μεγαλύτερος Ευρωπαϊκός Οργανισμός που εκπροσωπεί το σύνολο του τομέα της υγείας και του Fitness στη Ευρώπη. Η έδρα του είναι στις Βρυξέλλες και έχει στόχο να βοηθήσει τους επαγγελματίες στον τομέα του Fitness να αναπτύξουν και να βελτιώσουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες τους. Το EUROPEACTIVE έχει αναγνωρίσει και πιστοποιήσει τα διπλώματα Personal Training Diploma 400, Pilates Teacher Diploma 400 και GROUP EXERCISE LEADER 400, οι απόφοιτοι των οποίων εγγράφονται αυτομάτως στο EREPS, δηλαδή στο Ευρωπαϊκό Μητρώο Επαγγελματιών της Άσκησης (http://www.ereps.eu/).
  • ALAN HERDMAN PILATES: Ο Alan Herman είναι η ζώσα ιστορία του αυθεντικού Pilates και θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους  εμπειρογνώμονες παγκοσμίως, ιδιαιτέρως γνωστός για τις μοναδικές μεθόδους διδασκαλίας του (http://alanherdmanpilates.co.uk/). Είναι δεύτερης γενιάς δάσκαλος Pilates, έχει ιδρύσει το πρώτο στούντιο Pilates του Ηνωμένου Βασιλείου, διδάσκει σε πολλές χώρες του κόσμου και είναι συγγραφέας πολλών βιβλίων για το Pilates. Είναι τιμή μας που μας έχει αναγνωρίσει και διδάσκει αυτοπροσώπως στα εκπαιδευτικά μας σεμινάρια.
  • YOGA ALLIANCE: Ο μεγαλύτερος εκπαιδευτικός οργανισμός Yoga παγκοσμίως (https://www.yogaalliance.org/)! Ο παγκόσμιος αυτός Οργανισμός προσόντων έχει αναγνωρίσει τα εκπαιδευτικά προγράμματα Yoga RYS-200 και RYS-300 του Studio One και κατοχυρώνει τους απόφοιτους του ως διεθνώς αναγνωρισμένους Δασκάλους Hatha Yoga και ως πιστοποιημένα μέλη της Yoga Alliance  στο επίπεδο RYS-200 και RYS-300 (αντίστοιχα).